Dark Devotion Miss Miracle

Dark Devotion Miss Miracle, “Gina” een heerlijke flatcoat. Wat ben ik blij en trots op dit meiske.

 7 december 2006 is ze geboren in Limburg, en op 2 februari 2007 bij ons komen wonen. Ons eerste hondje, mijn eerste hondje waar mee ik ben gaan trainen. Door haar ben ik in de flatcoat wereld terecht gekomen.

Als pupje van 4 maanden zijn we begonnen met de jachttraining. Wekelijks reden we naar de omgeving Rotterdam / Delft om daar bij Maaike Kort de trainingen te volgen.

Daarna zijn we ook hier in de omgeving bij Bert van de Graaf gaan trainen. Inmiddels trainen we wekelijks bij Rebecca Scheurleer.
Op leeftijd van 10 maanden haalde we ons eerste C diploma, daarna met 11 maanden haalden we ons eerste C Working Test diploma.
Op leeftijd van 21 maanden haalde Gina haar KNJV B diploma en met 23 maanden haalden zij haar eerste B1 Working Test.
Na 5 Working Testen in de B1 moesten we deze klasse verlaten en zijn we gestart in de B2, een maand voor haar 3e verjaardag haalde zij haar eerste B2 Working Test.

Verder hebben we de afgelopen jaren meegedaan aan verschillende Teamwedstrijden waarbij Gina mee heeft gedaan als C en B hond.

In het jacht seizoen mag Gina mee op jacht in Nederland.

Vanaf dat Gina 5 maanden was zijn we enkele shows gaan lopen.  Hier heeft ze mooie resultaten gehaald, zo werd ze beste baby teef op de clubmatch in 2007 en in 2011 werd ze 3U in de open klasse teven op de clubmatch.

 Na ruim 2 jaar zijn we begonnen met de FHN gehoorzaamheid trainingen. Gewoon leuk voor erbij.
Ook hier heeft ze plezier in en gaat het halen van de diverse diploma’s ons goed af. Eerst het SHH diploma, gevolgd door het GGb en het GG1 diploma.
Op het moment trainen we voor het GG2 diploma.

Gina is een heerlijk hondje in het dagelijkse leven is ze ontzettend makkelijk. Past zich gemakkelijk aan in verschillende situaties. Gaat met mij overal mee naar toen, naar het werk, op visite’s en ook de vakanties gaat ze gezellig mee. Het is een reis lustig hondje, Belgie, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Gina is er geweest!

Het stond al snel vast dat er bij ons een 2e flatje zou komen, maar waar die vandaan zou komen…daar moest ik nog over nadenken.
Toen bleek dat Gina aan alle fokeisen voldeed is het idee gaan spelen om met haar een nestje te fokken….een paar jaar lang heb ik getwijfeld, wel of niet….zo niet waar zou ik dan een pupje vandaan willen….
Begin 2011 hebben we de knoop door gehakt, we gaan voor een pupje van Gina!
Haar gezondheid, fijne karakter,uiterlijk en vooral haar werkstijl hebben ons hiertoe doen besluiten.

Op 23 september 2011 is het Miracle nest geboren. Hiervan hebben wij een teefje aangehouden, Jackanape's Lovely Miracle "Fendi".

.